Укрцентркадриліс
Укрцентркадриліс

Адреса лісгоспу:

60014, Україна

Чернівецька область,

місто Хотин,

вул. Гагаріна, 8

Електронна адреса:

Контактний телефон:

(037) 312-13-66

Графік роботи

  • Понеділок: 08:00-17:00
  • Вівторок: 08:00-17:00
  • Середа: 08:00-17:00
  • Четвер: 08:00-17:00
  • П'ятниця: 08:00-17:00
  • Субота: Вихідний
  • Неділя: Вихідний

ЗАВЕРШИЛАСЯ ОСІННЯ ВИСАДКА "ЗЕЛЕНА КРАЇНА"

 

Протягом двох осінніх місяців працівники ДП «Хотинський лісгосп» спільно з громадськістю, в рамках програми Президента України «Зелена країна та Акції «Створюємо ліси разом»,  висадили більше 326 тисяч штук сіянців основних лісоутворюючих порід таких як: дуб звичайний, ясен звичайний, клен-явір та інші на площі 40 га.

Озеленили території навчальних закладів, дитячих садків, парків, ОТГ, де висадили близько 500 штук саджанців туї, клена-явора, берізки, липи дрібнолистої та ін.

Загалом більше двох тисяч осіб підтримали та прийняли участь у всіх міроприємствах по створенню нових лісів в рамках програми президента України «Зелена країна».

Особливу допомогу надала шкільна та студентська молодь, органи місцевого самоврядування.

Вихованці Полянського шкільного лісництва, а також учні інших навчальних закладів прийняли активну участь в проведені Акції «Створюємо ліси разом» та долучилися зі всією країною до наймасштабнішої висадки дерев «Всесвітньої толоки», яка відбулася 30 жовтня 2021 року.

300 тисяч штук сіянців лісоутворюючих порід, вирощених в розсадниках Хотинського лісгоспу   в майбутньому зашумлять новими молодими лісами.

Ліс – це культура поколінь; ми користуємось дарами природи, отриманими у спадок від дідів і прадідів. Зберегти і примножити їх – наш обов’язок. Не кожен учень, а в майбутньому громадянин нашої держави пов’яже своє життя з лісівничою галуззю, але з упевненістю можна стверджувати, що кожний, хто долучився до Акції «Створюємо ліси разом», пронесе через усе своє життя любов і шану до природи, повагу до людей, які своєю кропіткою повсякденною працею зберігають та відновлюють ліси для сучасників і прийдешніх поколінь,- зазначила прессекретарка ДП «Хотинський лісгосп» Людмила Ряба.

  

Пресслужба

ДП «Хотинський лісгосп»


30.11.2021 08:57 давність новини: 2 р.
Категорія: Зелена країна
Автор:  Пресслужба Хотинського держлісгоспу

Замість «Трьох чекістів» – пам’ятник «Борцям...

Лісівники роблять край туристично...

ВІДЕО: Великі ліси починаються з маленьких...