Укрцентркадриліс
Укрцентркадриліс

Адреса лісгоспу:

60014, Україна

Чернівецька область,

місто Хотин,

вул. Гагаріна, 8

Електронна адреса:

Контактний телефон:

(037) 312-13-66

Графік роботи

  • Понеділок: 08:00-17:00
  • Вівторок: 08:00-17:00
  • Середа: 08:00-17:00
  • Четвер: 08:00-17:00
  • П'ятниця: 08:00-17:00
  • Субота: Вихідний
  • Неділя: Вихідний

З легкої руки фахівців зростають тисячі деревцят!

Ясні погожі дні так і кличуть до важливої роботи. Посадка лісу – надзвичайна, унікальна можливість спілкуватися з друзями, колегами, близькими по духу людьми у ході заходів акції «Строюємо ліси разом».

Погожого жовтневого дня дружно вирішили зробити свій внесок у загальну корисну справу працівники апарату управління ДП «Сокирянське лісове господарство». Тож, змінивши офісні туфлі на чоботи і кросівки, одягнувши зелені халати та жилети, бухгалтерки і економістки, юристи і кадровики вийшли висаджувати дубочки у одному з кварталів Романковецького лісництва.

 

До приходу адмінперсоналу ґрунт на площі в майже пів гектара, де до цього був сінокіс, лісоводи вже встигли обробити за допомогою техніки, а лісничий Романковецького лісництва Микола ДУЩАК доставив з розсадника сіянці дубочка та попередньо замочив їх у суміші землі з водою.

 

«Замочування допоможе сіянцям краще прижитися», - зауважив Василь Павлович, роздаючи ретельно складені пучечки однорічних дубочків.

 

Вже звично, по-діловому нагадав, як користуватись мечем Колесова учасникам посадки директор ДП «Сокирянське лісове господарство» Олександр ЧЕБАН. Від теорії він перейшов до практики, інструктуючи всіх в процесі роботи. Керівник наголосив  на якості та уважності.

«Добре запам’ятайте, де чий рядок, наступного року прийдемо і перевіримо приживлюваність. У кого сіянці загинули – буде пересаджувати», - першим приступивши до роботи додав Олександр Дмитрович.

  

 «Це – перше дерево, яке я посадив цього року, - поділився інженер Олексій СКИДАН. - Відчуття дуже приємні, бо є розуміння, що, висаджуючи ліс сьогодні, ми робимо інвестиції в екологічну ситуацію і в природу майбутнього. Своїм прикладом показуємо, наскільки це важливо – посадити дерево».

 

Із гарним настроєм, підбадьорюючи один одного і змагаючись,  працівники апарату управління лісгоспу крок за кроком висадили новий дубовий гай. Найвправнішою та найшвидшою цього разу була міні-бригада головного лісничого підприємства Валентина ШТЕФАНКА.

 

Віднині  тут зростатиме ще майже три тисячі нових дерев.  До того ж, колектив отримав масу задоволення від процесу і це – добра справа, що залишиться в пам’яті на все життя. 


27.10.2021 20:07 давність новини: 2 р.
Категорія: Зелена країна, Загальні новини
Автор:  Пресслужба ДП «Сокирянське лісове господарство»

Замість «Трьох чекістів» – пам’ятник «Борцям...

Лісівники роблять край туристично...

ВІДЕО: Великі ліси починаються з маленьких...