Укрцентркадриліс
Укрцентркадриліс

Адреса лісгоспу:

60014, Україна

Чернівецька область,

місто Хотин,

вул. Гагаріна, 8

Електронна адреса:

Контактний телефон:

(037) 312-13-66

Графік роботи

  • Понеділок: 08:00-17:00
  • Вівторок: 08:00-17:00
  • Середа: 08:00-17:00
  • Четвер: 08:00-17:00
  • П'ятниця: 08:00-17:00
  • Субота: Вихідний
  • Неділя: Вихідний

РЕЙДОВА ГРУПА ЗАВЖДИ НА СТОРОЖІ ПОРЯДКУ ДЕРЖЛІСФОНДУ!

  Недільного ранку, 21 листопада, рейдова група державного підприємства «Хотинське лісове господарство» під координацією керівника групи - головного мисливствознавця Віктора Нижника, виїхала на патрулювання мисливських угідь Дністровського та Чернівецького районів.

Мисливствознавці вирушили з с. Клішківці в напрямку: Санківців, Рингачу, Котелево, Черлени, Маршинців, Тарасівців та аж до Щербинців. 

Відповідно до Закону України «Про мисливське господарство та полювання» в дану пору мисливці вийшли на полювання зайця-русака. Днем полювання  на зайця є неділя. 

Полювання проводиться за відстрільними картками, що видаються користувачами мисливських угідь, у межах встановленої пропускної спроможності, з обов’язковою реєстрацією мисливців і обліком картки добутої дичини. Норма відстрілу зайця-русака одним мисливцем за день полювання – один заєць. Полювання на зайця-русака у лісі заборонено!  

Єгерська служба м/г «Придністровське» застережує, що мисливцям на полюванні необхідно мати при собі документи: посвідчення мисливця, контрольну картку обліку добутої дичини і порушення правил полювання, дозвіл на зброю, паспорт на собак мисливських порід у разі їх використання.

Забороняється полювання на територіях всіх об’єктів природо-заповідного фонду загальнодержавного та місцевого значення. «Станом на сьогоднішній день, усі перевірені бригади мисливців дотримувалися правил полювання, жодних порушень не зафіксовано», - зазначив головний мисливствознавець Віктор Нижник.

ДП «Хотинське лісове господарство» закликає дотримуватися закону та нагадує, що браконьєрство становить серйозну загрозу для багатьох видів диких тварин і є серйозною причиною втрати біорізноманіття. Головна умова полювання —не забувати про техніку безпеки.

 

 


22.11.2021 10:31 давність новини: 2 р.
Категорія: Загальні новини
Автор:  Пресслужба ДП "Хотинське ЛГ"

Замість «Трьох чекістів» – пам’ятник «Борцям...

Лісівники роблять край туристично...

ВІДЕО: Великі ліси починаються з маленьких...